Profil


Historie:

Virksomhedens historie går tilbage til 1980\'erne, hvor vi startede som en lokal bagerigrossist. ABL food A/S har siden 1999 været et moderne handelshus til fødevareindustrien, hvor samarbejdet med kunder og leverandører er i højsædet. Forretningen håndteres af en lille og kompetent medarbejderstab med mange års erfaring fra netop fødevareindustrien.

Virksomhedens domicil ligger i Sønderjylland nærmere bestemt i Kliplev, hvor lager og kontorfaciliteter er under samme tag.

Produkter:

I ABL food A/S har vi den ekspertviden, der skal til for at kunne hjælpe vore kunder med at finde de helt rette produkter. Vi finder de bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser, og via et tæt samarbejde med vore leverandører vil vi også kunne yde teknisk rådgivning, hvor dette er påkrævet.

Vores produktprogram omfatter et konventionelt samt et økologisk program, der til stadighed udvikles i samarbejde med vore kunder og leverandører.

Vores arbejdsplads er hele verden, hvor vi søger nye råvarer, ligesom vi søger nye markeder for eksisterende råvarer. Dette for at kunne optimere vore indkøb og dermed opnå mere konkurrencedygtige priser til gavn for vore kunder. Via denne søgen kan vi tilbyde både kunder og samarbejdspartnere nye muligheder for innovation og spændende råvarer til produktudvikling og optimering.

Kvalitet:

Kvalitet er i fokus hos alle fødevarevirksomheder. Hos ABL food A/S er hele 20% af medarbejderstaben dedikeret netop til dette område. Vores BRC certificering danner grundlag for arbejdsgangene i huset. Arbejdsopgaverne er mangeartede: Indgangskontrol, overvågning af lovgivning på både import- og eksportsiden, udfærdigelse af kvalitetsdokumenter til kunder samt sikring af at alle råvarer, som går via lager eller direkte ud i verden, er fulgt af de rette specifikationer, analyser mv.

Logistik:

Vores eksperter på logistikområdet arbejder konstant på at optimere logistikken både ind i huset og ud af huset. Vi flytter fødevarer på mange forskellige måder: Direkte leveringer i container, tankbil, hele læs samt palleleveringer fra lager. Produkterne leveres i standardemballager, eller emballager efter vore kunders ønske.

Vores ekspertteam står altid parat, til at finde den rette logistikløsning for den enkelte kunde, og har altid fokus på fødevaresikkerhed og sporbarhed i hele leveringskæden.

Vores værdier:

I ABL food A/S har vi fastlagt 5 værdier som rettesnor for det daglige samarbejde med kunder og leverandører:

  • Ansvarlighed
  • Samarbejdsvillighed
  • Troværdighed
  • Loyalitet
  • Innovation