Historie

Fra bagerigrossist til moderne handelshus
Historien går tilbage til 1980erne, hvor vi startede som en lokal bagerigrossist under navnet Bagerland. ABL food A/S har siden 1999 været et moderne handelshus til fødevareindustrien samt grossistleddet, hvor samarbejdet med kunder og producenter er i højsædet. Forretningen håndteres af en kompetent medarbejderstab med mange års erfaring fra fødevareindustrien.
Forsyningssikkerhed og kvalitet
Vores domicil ligger i Sønderjylland, strategisk placeret lige ved E45, hvor lager og kontorfaciliteter er samlet under samme tag. ABL food A/S leverer i dag råvarer i det meste af Nordeuropa, hvor forsyningssikkerheden, samt kvalitetsarbejdet, er nogle af de bærende elementer i den daglige drift.

 

 

 

 

 

Portefølje

Vi udvikler vores sortiment i samarbejde med vores kunder
ABL foods portefølje omfatter både konventionelle og økologiske produkter, der til stadighed udvikles i samarbejde med vores kunder og producenter. Finder du ikke, hvad du søger på vores hjemmeside, må du endelig kontakte os for en nærmere snak.
Vi handler i hele verden, hvor vi finder de bedste løsninger til vores kunder.
Vores arbejdsplads er hele verden, hvor vi til stadighed søger både nye råvarer samt nye markeder for eksisterende råvarer. Dette for at kunne optimere vores indkøb og dermed opnå mere konkurrencedygtige priser til gavn for vores kunder.


Logistik

Emballage og levering
Vi arbejder konstant på logistikområdet for at optimere logistikken både ind i huset og ud af huset. Vi flytter fødevarer på mange forskellige måder: Direkte leveringer i container, tankbil, hele læs samt palleleveringer fra lager. Produkterne leveres i standardemballager, eller emballager efter vores kunders ønske.
Sporbarhed
ABL food A/S står altid parat, til at finde den rette logistikløsning for den enkelte kunde, og har altid fokus på fødevaresikkerhed og sporbarhed i hele leveringskæden.